Pénztárkezelő és valutapénztáros OKJ-s képzés

E-000483/2014/A001

A pénztárkezelő és valutapénztáros a pénzforgalmi és pénzváltási tevékenységet végző hitelintézeti, illetve a pénzváltó közvetítő szakmában tevékenykedik. A vonatkozó jogszabályoknak és a belső eljárásrendnek megfelelően önállóan valutaváltással kapcsolatos feladatokat végez, ellátja a pénzváltással kapcsolatos ügyintézői és pénztári, pénzkezelői, értéktárosi feladatokat.
A képzés teljes leírása
Kezdési időpont
2020. április 24.
Jelentkezési és fizetési határidő
2020. április 15.
Jelentkezési lap doc vagy
online

 Pályázatírás és projektmenedzsment képzés

Képzésünket azoknak ajánljuk, akik még egyáltalán nem foglalkoztak pályázatírással, vagy – bár részt vettek pályázatok elkészítésében, – ám csak valamely részterületre van rálátásuk, és egy gyakorlatorientált képzés keretében szeretnének teljes körű tudást szerezni. Hasonlóképp várjuk azokat, akik aktualizálni, a friss pályázatokhoz igazítani szeretnék tudásukat.
A képzés teljes leírása
A képzés kezdési időpontja:


Jelentkezési határidő:

Jelentkezési lap

Közbeszerzési referens OKJ-s emeltszintű képzés

E-000483/2014/A002

A közbeszerzési referens feladata, hogy – ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon – alkalmazza a közbeszerzési törvényt, annak végrehajtási rendeleteit és az egyéb kapcsolódó jogszabályokat. Beadványokat, nyilatkozatokat és egyéb közbeszerzési dokumentumokat készít el, illetve működik közre azok elkészítésében. Képzésünk ennek a tudásanyagnak elsajátításához nyújt elméleti és gyakorlati képzést.
Részletes tájékoztató
A képzés kezdési időpontja:


Jelentkezési határidő:

Jelentkezési lap

Közszolgálati szabályozási szakreferens képzés

A képzés célja az önkormányzati rendelet és belső normák (szabályzatok) előkészítéséhez, megalkotásához szükséges, a tevékenységet lefedő jogszabályoknak megfelelő szakismeret,ill. kompetenciák elsajátítása és gyakorlat fejlesztése pragmatista szemlélettel.

A képzés teljes leírása

Jelentkezési lap

legfrissebb nyelvi képzések

Képzés engedélyezési száma: E-000483/2014/C001
Képzés engedélyezési száma: E-000483/2014/C002

 Jelentkezési lap