Pénztárkezelő és valutapénztáros OKJ-s képzés

E-000483/2014/A001

A pénztárkezelő és valutapénztáros a pénzforgalmi és pénzváltási tevékenységet végző hitelintézeti, illetve a pénzváltó közvetítő szakmában tevékenykedik. A vonatkozó jogszabályoknak és a belső eljárásrendnek megfelelően önállóan valutaváltással kapcsolatos feladatokat végez, ellátja a pénzváltással kapcsolatos ügyintézői és pénztári, pénzkezelői, értéktárosi feladatokat.
A képzés teljes leírása
Kezdési időpont:
2020.szeptember 18-19, 25-26
Jelentkezési és fizetési határidő: 2020. szeptember 7.
Jelentkezési lap

 Pályázatírás és projektmenedzsment képzés

Képzésünket azoknak ajánljuk, akik még egyáltalán nem foglalkoztak pályázatírással, vagy – bár részt vettek pályázatok elkészítésében, – ám csak valamely részterületre van rálátásuk, és egy gyakorlatorientált képzés keretében szeretnének teljes körű tudást szerezni. Hasonlóképp várjuk azokat, akik aktualizálni, a friss pályázatokhoz igazítani szeretnék tudásukat.
A képzés teljes leírása
A képzés kezdési időpontja:


Jelentkezési határidő:

Jelentkezési lap

Közbeszerzési referens OKJ-s emeltszintű képzés

E-000483/2014/A002

A közbeszerzési referens feladata, hogy – ajánlatkérői és ajánlattevői oldalon – alkalmazza a közbeszerzési törvényt, annak végrehajtási rendeleteit és az egyéb kapcsolódó jogszabályokat. Beadványokat, nyilatkozatokat és egyéb közbeszerzési dokumentumokat készít el, illetve működik közre azok elkészítésében. Képzésünk ennek a tudásanyagnak elsajátításához nyújt elméleti és gyakorlati képzést.
Részletes tájékoztató
A képzés kezdési időpontja:


Jelentkezési határidő:

Jelentkezési lap

Közszolgálati szabályozási szakreferens képzés

A képzés célja az önkormányzati rendelet és belső normák (szabályzatok) előkészítéséhez, megalkotásához szükséges, a tevékenységet lefedő jogszabályoknak megfelelő szakismeret,ill. kompetenciák elsajátítása és gyakorlat fejlesztése pragmatista szemlélettel.

A képzés teljes leírása

Jelentkezési lap

legfrissebb nyelvi képzések

Képzés engedélyezési száma: E-000483/2014/C001
Képzés engedélyezési száma: E-000483/2014/C002

 Jelentkezési lap